Upptäck Rivieran från vår lägenhet i Nice

För några veckor sedan har vi börjat erbjuda lägenhetsuthyrning på Rivieranguiden. En av lägenheterna vi hyr ut är belägen i Nice vid Cour Saleya. Oslagbar placering med andra ord, då det endast är 50 meter till stranden vid Promenade des Anglais, och lika långt till gamla stan. Dessutom finner du den typiska Nice känslan och alla möjliga fräscha produkter på Marché des Fleurs, varje morgon och precis nedanför trappan.

Nice är också en utmärkt bas för att upptäcka några tämligen intressanta städer och vikar längs kusten. Det går bussar till alla dessa ställen, och busshållplatser finns nära lägenheten.

Villefranche, en charmig liten by som ligger vid Rivierans förmodligen vackraste vik, är den första byn öster om Nice. Den är definitivt värt en visit. Samma dag hinner man säkert också till närbelägna Beaulieu, där den berömda grekiska Villa Kerylos finns att besöka. Anrika Monaco, spektakulära Èze eller charmiga St Paul de Vence är några andra exempel på vad Rivieran har att erbjuda i Nices trakter.

Lägenheten är renoverad och ligger i ett hus som räknas som historisk byggnad. Perfekt för par, yngre sällskap och mindre familjer. Mycket bra pris för ett sådant läge.

Medföljer några bilder på lägenheten, som du kan läsa mer om och boka här.

 

Franska Rivieran, Nice, Rivieranguiden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>